THE HUMANS BEHIND THE VISAGE


(P.S. - Videoene ser skurrete ut på bloggen, men hvis du trykker play har de perfekt kvalitet.)

 

"MTVs House of Style were willing to go boldly where no man had gone before" - Chad Hines


Hvis du blir, som meg, fascinert av den tiden da Justin betydde Justin Timberlake og Will Smith fortsatt var ungkar, anbefaler jeg deg å ta en titt på denne dokumentaren om tv-serien House of Style. Før jeg tittet meg gjennom denne hadde jeg aldri hørt om House of Style, men etter jo flere minutter jeg så av dokumentaren, jo mer forstod jeg hvilken innflytelse dette programmet har hatt for modellindustrien, mote og musikk. MTV hadde virkelig sin storhetstid på 90-tallet!


Om du som meg ikke aner hva House of Style er, kan jeg si (etter å ha undersøkt litt på wikipedia) at serien fokuserte på mote, modellivet, moteindustrien og kontroversielle temaer som spiseforstyrrelser. Programlederne var modeller som lot seerne få innblikk i livet som modell og gjorde det mulig for ungdommer overalt i USA å få oppleve mote og musikk på samme måte som de som bodde i storbyer. Cindy Crawford var programleder de første seks årene og House of Style var en stor bidragsyter til hennes berømmelse. Interessant, er det ikke?


MTV har ikke den samme innflytelsen som den en gang hadde, og jeg syns det er veldig gøy å se hvordan underholdningsbransjen, moteindustrien og modellene påvirket ungdommen før oss. Selv om jeg har mine tvil for om den nye versjonen av House of Style (som har premiere i USA 9. Oktober) vil lykkes like godt som den forrige, vil jeg definitivt ta en titt og se hvordan den er. Modellbransjen og moteindustrien har forandret seg ganske mye siden den gang!


Hvis du liker gamle videoer, 90-tallet, musikk og modeller, ta en titt under. Music and fashion, runway to the street and DIYs... Her er de tre siste delene av dokumentaren om House of Style:

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits