PASTA

PØLSE- OG PASTASALAT

  1. Kok opp 500g pasta
  2. Skjær brokkoli og la den koke med pastaen de siste tre minuttene
  3. Skyll alt raskt i kaldt vann, ha det i en stor bolle og hell på litt olivenolje
  4. Kutt pølsene i biter og stek dem gylne i litt olje i en stekepanne med litt løk
  5. Legg pølsene på toppen av pastaen
  6. Ha i avrent mais og biter av gulrot, tomat og agurk
  7. Bland alt og smak til med litt olivenolje, salt og pepper
  8. Smak til rømmen med salt og pepper og server den ved siden av pastasalaten


Dette er en av oppskriftene fra REMA 1000 sitt månedsmagasin "Middag til familien for under hundrelappen" - Den er billig og relativt rask å lage. Denne oppskriften holdt til fire middager (to til Ingunn og to til meg).

Maten smakte ikke så veldig MYE, så neste gang ville vi hatt oppi koriander, pinjekjerner, soltørkede tomater eller andre saker.

Bon appétit!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits