SAN FRANCISCO

I sommer var jeg i USA sammen med familien. Vi var først en liten uke i Milwaukee på besøk hos en familie vi kjenner, før vi dro videre til vestkysten av USA. Vi var innom San Diego, Las Vegas, Pismo Beach, Los Angeles og San Francisco. Jeg har aldri vært i USA før, så det var veldig artig å oppleve. San Francisco var en veldig fin by, selv om det var ganske surt og kaldt der. Her kan dere se noen av bildene jeg tok mens jeg var der.

Golden Gate Bridge i tåka. Som ekte turister, så måtte vi jo selvfølgelig sykle over Golden Gate Bridge.

 

Union Square


China Town. Vi bodde faktisk midt i China Town, så det var kort vei til nærmeste kinarestaurant.

 

Denne fancy sushien spiste jeg i Berkeley, etter at vi hadde vært og sett på University of Berkeley

 

På sykkeltur i San Francisco. Vi syklet til et lite sted utenfor San Francisco som heter Sausolito. Der var temperaturen og været helt annerledes enn inne i SF, med strålende sol og god temperatur.

 

Aurora Ristorante i Sausolito.

 

Lombard Street. Denne gata her var litt festlig. Det er ikke så lett å se på bildet, men den går i sikk-sakk. Tror det kun er turister som gidder å kjøre ned den, bare fordi den er kjent. På wikipedia kan du lese om den og se et bedre bilde av gata :)

Starter og slutter med selve symbolet på San Francisco: Golden Gate Bridge.

PS: Jeg tok veldig mange bilder på turen, så det kommer sikkert til å dukke opp noen flere bilder her senere, blant annet fra Las Vegas og Los Angeles..Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits