ØYABLIKK #1

Kristina og jeg var så heldige at vi fikk jobbe som frivillige på Øya i år. Vi søkte vel i februar en gang, tror jeg, og fikk beskjed i starten av juli at vi fikk jobb i Godterikiosken. Da vi kom dit fant vi ut at det var en popcornbod vi skulle stå i. Vi fikk fridag på onsdag og fredag, også måtte vi jobbe torsdag og lørdag. To gratis dagspass mot to dagers jobb er ikke så ille, og popcornboden var artig, så det passet oss perfekt. Vi tok masse bilder, og her er noen av bildene fra dag nummer 1.

Veldig bra merking, men allikevel surret vi fælt med å finne frem.Stemning og herlig pynt.


Ruinene i Middelalderparken sto litt utsatt til disse fire dagene, men kreative skilt hjalp til for å unngå skade.


Det var lagt opp til avslapping under trærne.'NO CROWD SURFING'


Hovedscenen der de fleste store artistene spilte, blant annet Sondre Lerche, Florence + the Machine, The Black Keys, First Aid Kit og Karpe Diem.Sondre Lerche!


Oberhofer var et av bandene jeg aldri hadde hørt om før. De overrasket meg med en 'The Kooks'-aktig stil, og jeg falt for det med en gang. Dere må nesten høre en av sangene for å sjekke det ut selv. For eksempel så kan dere høre 'Away From You' som de spilte på 'David Letterman'-show.


Været kunne rett og slett ikke vært bedre. Vi var heldige!


Flere artige skilt til glede for ruinene.

 

 

Florence + the machine var selvfølgelig verdt å få med seg.


Gratisplasser til Øya.


'Dagen derpå'

Stikkord:

Én kommentar

Interessert bloggleser

27.08.2012 kl.00:15

Kan ikke vente på blogginnlegget! Har ikke lest så mange blogger tidligere, men det er bare noe med denne bloggen som får meg til å glede meg til hvert eneste blogginnlegg. Der er flinke bloggere, så vær så snill å kom ut med dagens innlegg!!! <3<3<3<3<3

Skriv en ny kommentar

hits