ALEXA CHUNG

 

Alexa Chung, Vero Modas ansikt utad, er en av favorittpersonene til flere av oss i MOUSTACHE. Vi har visst om og beundret henne lenge, og har alltid trodd at alle visste hvem Alexa Chung var. Men etter å ha pratet med nye mennesker på universitetet har det gått opp for oss at det på langt nær er så mange som vet om henne, som det vi opprinnelig trodde. Derfor har vi laget et lite introduksjonsinnlegg om Alexa Chung. Les videre, om du har lyst til å vite mer om stilikonet som er kompis med Karl Lagerfeld og har fått en Mulberry-bag oppkalt etter seg selv!


Alexa er altså en britisk programleder på tv, hun er modell og også medvirkende direktør i britiske Vogue. Akkurat nå leder hun programmet 24 Hour Catwalk på kanalen Lifetime i USA, mens hun tidligere bl.a. ledet sitt eget tv-program på MTV kalt It's On With Alexa Chung. Alexa jobbet som modell før hun ble tv-personlighet, men sluttet etter 4 år fordi hun følte hun hadde utviklet et dårlig selvbilde som følge av modellarbeidet. Etter å ha jobbet et par år i tv begynte Alexa igjen å ta modelljobber, og nå er hun bl.a. ansiktet til det Italienske sneakers-merket Superga.


Det vi i MOUSTACHE beundrer Alexa mest for, er stilen hennes. Hun er ofte å se på best-kledd-lister og er jevnlig forsidepike for både Vogue, Elle og andre moteblader. Hun er muse for mange designere pga. hennes særegne stil, og i 2009 laget Mulberry (designmerke som selger håndvesker, sjekk ut nettsiden deres her.) en veske inspirert av Alexa Chung, kalt "the Alexa". Hun har blitt kalt et "fenomen" av VOGUEs Anna Wintour, New York Times har erklært henne som "the Kate Moss of the new generation" og Karl Lagerfeld har beskrevet henne som "vakker og smart... en moderne jente".


Vi i MOUSTACHE er enig med Karl Lagerfeld og synes Alexa er både vakker og smart. Det er det som skiller henne fra resten av modellene og programlederne der ute! Når man leser intervjuer med henne forstår man at hun til tross for å være en del av moteindustrien, også er en oppegående og smart jente som vet hva hun vil. Hun lar seg ikke styre av andre, kler seg i det hun vil og velger å jobbe med de merkene hun selv ønsker å være assosiert med. Vi  bare digger henne, rett og slett! 

P.S. - Dersom du ikke vet hvem alle disse motepersonlighetene er, kan vi betrygge deg med at det jobbes med et innlegg som gir en oversikt over de viktigste menneskene i moteverdenen akkurat nå. Stay tuned!

 

kilde: wikipedia, 30.08.2012 12:40Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits