HØSTENS SERIETIPS

Nå begynner høsten å nærme seg, og da er det veldig godt å krype under et teppe og se på serier. Som meg er det vel mange andre som også ser på seriene på nettet når de blir sluppet,  for det tar en stund før de kommer på norsk tv.

Dette er de seriene jeg følger nå:

Rookie Blue: Denne serien har holdt på en stund nå, men siste episode kommer ut i morgen, så denne  kommer ikke til å fortsette utover høsten.. Trist, for dette er min favorittserie!Pretty Little Liars
: En dramaserie for jenter som handler om livet og ting som skjer på veien. Veldig spennende, den får deg til å ville se neste episode med en gang. Handler om fire jenter som blir truet av en ukjent person.
 Hart of Dixie: Denne seriens 2. sesong kommer ut 2. oktober. Handler om ei som heter Zoey som flytter til et sted for å overta farens legekontor. Dette er en liten by hvor alle kjenner hverandre, og det er vanskelig å bli godtatt, en del drama. En fin serie å se på kalde høstkvelder.

Dette er noen forslag på serier for jenter som liker litt drama og romantikk i seriene. Tre av mine favoritter, og jeg håper du også liker dem! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits