FALL PREVIEWS 2012

 Tv.com har laget en liste over deres 10 most anticipated shows for fall 2012 og vi har tatt en titt på listen deres. Her får dere vår rangering av høstens nye tv-serier:

 

Nr. 11 - Nashville, 21. September


Dom: Nashville, blondiner og countrysang? Nei takk.

 

Nr. 10 - Hunted, 19. Oktober

Dom: "Kick-ass girl-spy" høres kanskje kult ut for gutta, men for oss var dette meningsløst. Er det virkelig nødvendig å slosse så fælt hele tiden?

 

Nr. 9 - Vegas, 25. September

Dom: Igjen, for mye slossing og skyting. Upside: Dennis Quaid er med.

 

Nr. 8 - Arrow, 10. Oktober

Dom: Vi likte første halvdel av traileren! Etter dette ble det litt for aktivt (?) for oss... Men det positive er at hovedpersonen er superkjekk. Og han går ganske ofte uten skjorte.

 

Nr. 7 - Go On, Piloten ligger allerede ute, men første episode kommer 11. September

Dom: Matthew Perry! Serien virker humoristisk, men samtidig har den en dypere side ved seg... Vi tror at et par episoder må sees før vi kan danne en korrekt mening om serien.

 

Nr. 6 - Last Resort, 27. September

Dom: Idéen er interessant, men vi forstår ikke helt hvordan plottet skal bevege seg fremover. Likevel skal piloten sjekkes ut!

 

Nr. 5 - The New Normal, 11. September

Dom: Laget av Ryan Murphy og handler om to homofile menn... Blir dette et nytt Glee? Vi er usikre, men syns fortsatt traileren gir inntrykk om en morsom serie med biter av substans.

 

Nr. 4 - Revolution, 17. September

Dom: Tanken om en verden uten elektrisitet og motorer er virkelig interessant, og selv om vi er en smule skeptiske til en "ny verden" vil vi absolutt følge denne serien utover høsten!

 

Nr. 3 - Elementary, 27. September

Dom: Enda en serie basert på Sherlock Holmes?! Fortsatt, vi er fans av Lucy Liu, elsker britiske aksenter og liker krimserier. Selvfølgelig skal vi se mer på denne serien!

 

Nr. 2 - Ben and Kate, 25. September

Dom: Ikke forveksle denne serien med Jon & Kate plus 8! Ben and Kate handler om søskenparet Ben og Kate. Humorfylt og sjarmerende. Minner litt Modern Family.

 

Nr. 1 - The Mindy Project, 25. September

Dom: Vi gleder oss virkelig til The Mindy Project kommer ut! Den virker humoristisk, quirky og minner litt om New Girl. Fyllesykling ut i svømmebasseng, kjekke britiske leger og paljetter kan vel ikke slå feil?

 

Hvilke serier gleder du deg til å se på utover høsten?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits