ØYABLIKK #2

Dere har sett noen bilder fra første dagen Oda og jeg var på Øyafestivalen som frivillige. Da brukte vi fridagen til å bli kjent, orientere oss litt rundt på festivalområdet og nyte herlig musikk i solskinnet. Dag nummer 2 var en lang jobbedag i popcorn-boden. Vi startet å poppe popcorn allerede klokken 11.00 og dagen sluttet ikke før 23.00. Slitsomt var det, men også kjempegøy! Dagen gikk fort, og det betyr jo bare at vi koste oss. Vi fikk selvfølgelig pauser og mulighet til å høre på noen av bandene som spilte. Maten var også supergod. I tillegg gikk solskinnspatruljen rundt og serverte oss som jobbet kaffe, drikke, sjokolade og diverse for at vi skulle få litt ekstra energi. Hvis du liker sommerfestivaler og ikke har så mye penger, som mange studenter ikke har, anbefaler jeg virkelig at du prøver deg som frivillig. Her er et bildeutdrag fra dag nummer 2:

 Popcorn! Det er til og med økologisk.

 

 

Folk samlet seg for å nyte musikken, og vi slo oss ned da vi hadde pause. På denne scenen torsdag spilte blant annet Casa Murilo, Jonas Alaska, Frank Ocean 0g Ane Brun.

 

 

Oda på frivillige-området ^^

 

Fiskeburger og potetsalat- nam!

 

Her ser dere den søte boden vi jobbet i.
 Jeg hørte rykter om at Frank Ocean forlot scenen etter fire låter da han ble akutt syk. Jeg jobbet, så jeg så ikke det. Likevel fikk torsdagen kjempegode anmeldelser, og NRK P3 var blant annet til stede for å gi terningskast. The Afghan Whigs sto til en 6'er sammen med Björk som også gjorde en knallkonsert. Lars Vaular spilte også kjempebra og fikk en solid 5.


Det jeg elsker med festivaler er at de henter inn artister fra fjern og nær i alle sjangere og stiler! Det er både kjente artister som spiller sanger vi kan synge med på, men også helt nye navn mange kanskje ikke har hørt før. Jeg har i alle fall åpnet øynene for noen nye. De vil bli spilt på iPoden når høsten kommer og jeg trenger litt motivasjon til å lese pensumbøker. Oda og jeg jobber med en øya-spilleliste på spotify som vi etterhvert tenker å dele med dere!

  


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits