FRISØRLÆRLING #1

Hei, Helene her! Jeg er som sagt frisørlærling, så da syns jeg det er på tide at jeg legger ut noe som handler om hår. Hårpodukter er jo noe nesten alle bryr seg om, og det er mange som lurer på hvilke produkter som passer best for håret sitt. De fleste foretrekker vel friskt og blankt hår? Det finnes hårprodukter i alle variasjoner, så det er helt sikkert noe som passer perfektfor deg. Mitt tips er å høre med frisøren din!


 Ellers har det nå kommet en helt ny serie inn med veldig fine og pleiende produkter. Du har vel kanskje hørt om Moroccanoil, en olje som beskytter håret og gjør det blankt og mykt? Denne oljen har vært til salgs en stund nå, men det som er nytt er at det har kommet flere nye produkter i denne serien. Der jeg jobber har vi tatt inn shampoo, conditioner og hårkur, i tillegg til oljen. Så hvis håret ditt trenger ekstra med pleie, er dette en veldig god serie. Likevel kan den på noen hår virke tyngende, så jeg anbefaler deg å høre med frisøren din om hun/han tror den passer for deg før du løper og kjøper alle produktene! 

 Følg oss på facebook/Følg oss på bloglovin

3 kommentarer

Julie

06.09.2012 kl.15:53

herlig! tror håret mitt trenger litt behandling snart :D

Vanja

06.09.2012 kl.22:42

Jeg drukner jo håret mitt i moroccan oljen, og det er like fluffy som alltid

moustache

07.09.2012 kl.13:39

Vanja: Hei, Da kan det nok hende at håret ditt trenger noe som er litt mer tyngende, hvis du føler at det er 'fluffy', men dette bør du snakke med din frisør om, som kjenner håret ditt og vet hvordan det er!

Hilsen Helene

Skriv en ny kommentar

hits