FRISØRLÆRLING #2 Krølltang, rettetang eller bølgetang?

Hei! Jeg er, som jenter flest, opptatt av hvordan håret mitt ser ut.  Noe man veldig fort bruker på håret da er varmeverktøy, for da er det mulig å style håret slik man vil ha det. Dersom man skal ut eller bort til andre steder blir det fort brukt en krølltang for de som har rett hår, og en rettetang for de som har litt krøller. Det man har mest lyst på er, som oftest det man ikke har til vanlig. Kjenner du deg igjen?  Det som er viktig å bruke sammen med varmeverktøy, er varmebeskyttende middel. Det legger seg utenpå håret og beskytter mot varmen, som gjør at varmebehandlingen ikke sliter like mye på håret!

 

 


Krøllltang:  Den lager fine krøller, og finnes i forskjellige størrelser så du kan lage de krøllene du vil. Om du vil de skal være slappe og store eller små og krøllete, velger du krølltang ut ifra det. Eller så går det an å kombinere flere størrelser, noe som skaper en kul effekt.


Rettetang: En rettetang brukes til å gjøre håret glatt. Hvis du har en rettetang med buede hjørner kan du bruke den til å både rette, krølle og bølge håret!

 


Bølgetang: Ved bruk av bølgetang kan du få veldig mye bevegelse og stort volum i håret. Hvis du føler at håret blir for stort med bølgetang går det an å ta annenhver pasé med  bølgetang og krølltang, det er min favoritt!

Det finnes  selvsagt også andre typer varmeverktøy, men det er disse tre typene som er vanligst!

Følg oss på facebook/Følg oss på bloglovin

 

3 kommentarer

Tonje:)

10.09.2012 kl.18:00

E brukæ rette tang veldig mye:) Åsså Bruka e moroocainoil etter e har dusja så bruka e sånn spray før e bruka rette tang for å unngå å få slitt å ødelagte tuppa/hår:)

moustache

10.09.2012 kl.23:21

Tonje: Det er kjempe bra! da tar du godt vare på håret ditt :)

Tonje:)

10.09.2012 kl.23:31

ja jær dæ:) fækk skryt av ei som e kjenn veldig godt som eie en frisør salong åg at dæ e ho e går tel å få fiksa håre mett når e e heimme på ferie:) Fækk e sktyr at håre hva like heil å fin å ikke nå skade åg slitte tuppæ å sånnt:) Men e veldig sjelden e fær tel frisørn. har ikke vært hos ho sia e hva heimme ei tur i februar:)

Skriv en ny kommentar

hits