NEW GIRL
 Tv.com beskriver vår nye favorittserie "New Girl" slik: "Zooey Deschanel stars as an "adorkable" woman who moves in with three single male roommates."

 

Hovedpersonen er altså Jess Day, spilt av Zooey Deschanel. Hun slår opp med kjæresten etter at han var utro mot henne, og flytter inn sammen med tre smårare gutter. Selv er hun ikke den mest normale personen; hun liker å synge (hele tiden), tror at alle i hele verden har gode hensikter og er generelt mer munter enn folk flest. Dette er egenskaper som passer bra for en barneskolelærer, men som kan skape noen problemer når man bor sammen med tre fyrer i slutten av 20-årene.

 

De tre guttene Jess flytter inn hos er Nick, Coach og Schmidt. Nick, jus-dropout og nå bartender, sliter med hjertesorg etter at kjæresten hans slo opp med han tre ganger etter hverandre. Coach er en karakter som fort blir byttet ut, så han husker vi helt ærlig ikke så mye av! Schmidt derimot, er en vanskelig fyr å glemme. Han er noe mange vil betegne som metroseksuell, altså er han veldig opptatt av eget utseende og bruker mye tid og penger på dette. Han mener også selv han er en perfekt match med Cece, Jess sin modellvenninne.

 

Sammen skaper disse karakterene en humoristisk dynamikk som gjør serien utrolig behagelig og underholdene å se på. Definitivt en serie vi vil anbefale! Under kan du se promo-videoen for sesong 1:

 


Følg oss på facebook/Følg oss på bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits