SKOLEARBEID

I går var jeg virkelig student på fulltid, om kan kan si det sånn. Dagen ble brukt til fransk, fransk og atter mer fransk. Jeg går jo, som nevnt, Europastudier med Fransk, noe som i seg selv ikke er det vanskeligste studiet man kan gå på. Likevel er det slik at en sevtitulert verdensmester i prokrastinering kan få småproblemer med tidsfrister selv med en relativit luftig timeplan. Så i går LEVDE jeg pomodoro - det er helt sant.

 

MEN, det jeg ville dele med dere er denne nettsiden her.Tomatoi er for de som er late nok til ikke å orke å gjennomføre Pomodoro-teknikken hvis ikke man har et digitalt hjelpemiddel til å holde styr på tiden. Jeg må si jeg har blitt veldig glad i den! Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på "Pomodoro"-knappen og begynne å jobbe. Etter 25 minutter hører du et pling. Da velger du om du vil ha en kort eller en lang pause. Jeg har jobbet  med 3 korte pauser for så å ta en lang pause. Det fungerer veldig greit for meg, men det varierer antakelig fra person til person, så hvis man tenker å prøve burde man selv finne ut hva som er best for seg selv.

 

Bilder fra dagens studiearbeid:

 

Som dere ser belønner jeg meg selv for godt arbeid i Lovehearts. Jeg blir veldig glad hver gang jeg tillater meg selv å spise en, jeg må si det. Og da jeg er inne i filosofiens ånd for tiden må jeg stille et spørsmål til internett: Hvis man selv roser/riser seg selv for å gjennomføre oppgaver, da er man på et høyere nivå enn de som kun handler ut ifra frykt for straff eller håp om belønning? #ExphilHjernevasket


 P.S. - Bakgrunnen min kan du laste ned her.

Følg oss på facebook/Følg oss på bloglovin

3 kommentarer

Sunniva Amalie

17.09.2012 kl.12:20

flinka!! :D

Julie JJ ★ England

17.09.2012 kl.19:31

Haha, smart side da ;D

moustache

17.09.2012 kl.22:19

Julie JJ England: Ja, jeg syns det :)

Skriv en ny kommentar

hits