STUDENTHYBEL + INNREDNING = SANT?

 

Hei igjen! Jeg bor som sagt i en hybel jeg fikk gjennom Studentsamskipnaden i Trondheim (SiT). Studentbyen jeg bor i befinner seg på Moholt og ligger så nært sentrum man trenger for å både ha det rolig og kunne delta på det som skjer. Dragvoll, som er campusen jeg går på (Den samfunnsfaglige og humanistiske delen av NTNU) ligger omtrent 4-5 min unna (med buss), mens Gløshaugen (der hvor de teknologiske fagene blir undervist) er et par minutter lenger unna den andre veien. Altså er det ikke så dumt å se etter bolig i området rundt her, dersom du vurderer å starte på NTNU en gang!

Da jeg ble tildelt studenthybel var jeg veldig bekymret for hvordan jeg skulle innrede den - 12m2 er ikke mye. Men det har gått utrolig fint! Man burde virkelig glede seg til å flytte ut, for det er så utrolig gøy å innrede sin egen hybel!

Her er noen bilder fra rundt omkring i hybelen min:

Denne vasen tror jeg at jeg fikk etter farmoren min - jeg har fått så utrolig mye av familien at jeg ikke vet hva som kom fra hvem lenger. Vasen har ikke i seg selv noen funskjon, men jeg liker den veldig godt som pyntegjenstand.

Denne skålen (?) her er jeg også usikker på hvor kom fra, men er den ikke utrolig fin? For øyeblikket ligger det post-it-lapper oppi den.

Denne krukken kjøpte jeg på IKEA. Den hørte vel egentlig til baderoms-seksjonen, men jeg har den på spisebordet mitt.

Jeg er ikke så veldig flink til å holde liv i planter, så derfor har jeg en falsk plante på bordet. Globusen derimot, står i bokhyllen min oppå en lysestake, fordi jeg syns den passet så bra der. Klokken man ser i bakgrunnen skulle jeg egentlig ha på veggen, men den tikket så fælt at jeg ikke fikk sove, så nå står den også i bokhylla - uten batterier i.

Jeg syns det er så koselig å SE maten før den blir spist, så pastaen befinner seg i en krukke (kjøpt på Søstrene Grene) i bokhylla den også. Man kan finne mye rart i bokhyllen min altså!

Enda en falsk blomst! Denne er fra IKEA og står i en utrolig fin vase jeg fant i kjelleren hos besteforeldrene mine.

Den nevnte vasen.

Jeg har et utrolig upraktisk, fluffy teppe som tar til seg alt av støv og som i gjengjeld gir fra seg masse lo som jeg drar med overalt jeg går. MEN det er så utrolig deilig å sette føttene på dette teppet om morgenen når jeg føler meg kald og trøtt. KOMFORTABELT! - Nå må jeg bare få ristet det snart.

Jeg vet ikke om jeg har fortalt dette før, men jeg har en kaffebar på rommet mitt! Det spørs om det er det man kaller det, men jeg har i hvert fall anskaffet meg en hylle hvor jeg har kaffemaskin, kaffekopper, kapsler til kaffemaskinen, sukker, cappuccino-krydder osv. Den er antakelig yndlingstingen min i hele hybelen! På bildet over ser du en av hyllene.

... Og her er en annen.

I hybelen er det ikke lov å spikre i veggen, men det finnes en bildelist som går rundt hele rommet som man har lov til å spikre i. Det er denne du ser på bildet over. Alle LP-platene kjøpte jeg på Fretex. Historien bak hvorfor jeg kjøpte plata med han digge (?) fyren på er at Oda mente at jeg burde kjøpe den - jeg tror kanskje hun var sarkastisk, men jeg syntes det var så komisk, så jeg kjøpte den for humorens skyld. Kjolen henger konstant på veggen fordi jeg mener klær er kunst som kan stilles ut på vegger på lik linje med annen kunst. Det ser pent ut, gjør det ikke? Og dersom du lurer på hvorfor jeg har en stige på veggen, kan jeg si at det er stigen som fører opp til hemsen. Jeg lar den henge på veggen på dagen når jeg ikke trenger den for å komme meg opp eller ned fra hemsen.

 

Hva syns du om hybelen min? Gleder du deg til å innrede ditt eget sted?

 


Følg oss på facebook/Følg oss på bloglovin

10 kommentarer

Interessert bloggleser

19.09.2012 kl.20:46

Glem homsepatruljen! Jeg vil ha deg ;)

Muffkid

19.09.2012 kl.21:42

Lyst til å komme og innrede hos meg også? Har bodd på hybelen jeg bor på nå i snart 5 måneder, men ennå ikke tatt meg tid til å innrede det etter min stil ennå! Du hadde det fint da :]
herlig, gleder meg skikkelig ^^
Fin blogg ^^

moustache

19.09.2012 kl.22:09

L0ve93.. Legg meg til som venn: Takk! :)

Charlotte H. Edvardsen

19.09.2012 kl.22:42

Så utrolig fin hybel :)Det blir hva man gjør det til!

moustache

19.09.2012 kl.23:04

Interessert bloggleser: Tnå, takk <3 Å toppe homepatruljen hadde jeg ikke trodd jeg skulle klare noen gang, altså ^^

moustache

19.09.2012 kl.23:06

Muffkid: Tusen takk :) Jeg anbefaler deg virkelig å bruke litt tid på å få det koselig :) Det er så utrolig deilig å komme hjem etter en slitsom dag og føle at man er i et rom man liker hvordan ser ut og føler seg komfortabel i! :)

moustache

19.09.2012 kl.23:07

jesj: Det burde! Og lykke til ^^ Jeg antar at du fortsatt bor hjemme? Er det lenge til du skal flytte ut? :)

moustache

19.09.2012 kl.23:07

Charlotte H. Edvardsen: Ja, ikke sant ^^ Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits