MODELDAY


I dag har jeg og en venninne, Bharti, vært på ModelDay og blitt fotografert! Det var kjempegøy, fotografen var kjempemorsom og utrolig flink til å ta bilder. Vi kom til studio klokka 12.00 uten sminke og med håret til alle kanter. Heldigvis stylet de oss opp. Håret mitt ble bare krølla, mens håret til Bharti ble flettet i en skikkelig fin fiskeflette. Jeg synes noen av de var flinkere enn andre til å sminke, men resultatet på bildene ble likevel ganske bra.
Da vi hadde tatt kjempemange bilder måtte vi begynne å velge ut hvilke vi ville kjøpe. Det var helt umulig da det koster ganske mye for et bilde, så vi satt i over en time og plukket ut.

Vi hadde med oss tre antrekk hver og tok både fellesbilder og enkeltbilder. De var veldig opptatte av at vi skulle være fornøyde og komfortable under hele oppholdet. Vi fikk til og med kaffe, som jeg selvfølgelig klarte å søle ut over hele bordet, og kjeks.


Et bilde fra dagen som jeg synes var utrolig fint av Bharti :P

Har du lyst på en morsom dag med familie eller venner er dette noe du burde gjøre! Liker du ikke bildene må du ikke kjøpe de, men det er bare gøy å bli stylet og fotografert. Vi betalte ikke noe for å være med, så stylingen og selve fotograferingen var gratis. Vi tok mange helt merkelige bilder som bare var komiske, men jeg anbefaler dere å prøve det ut.


Fra da Carina var på ModelDay
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits