AMLUL.COM

 

For å få inspirasjon leser jeg blogger. Jeg tror jeg følger over 100 blogger på Google Leseren min, og jeg skulle så gjerne delt hver og en av de med dere, men det er en så utrolig stor jobb som jeg ikke tror jeg har tid til akkurat nå. Men det jeg kan gjøre er å fortelle om mine favorittblogger! Og i dag vil jeg dele AMLUL.COM - Er det noen andre som har lest Gala Gonzales sin blogg før? Hun er en tjueårig, spansk stylist og 'creative director' basert i London. The Vine (Australia) skrev i 2010 dette om Gala:

 

"Gala owns an indefinable je ne sais quois that can turn a brown sack into the chicest, most effortless bit of cool with the flick of her glossy brown mane. It's this very ability that has made Gala the darling of the fashion circles that are generally above and beyond your average style-diarists. It also helps that she is warm, hardworking, and matter-of-fact about the fashion circus and her fabulous high life."


 

 

Jeg elsker stilen hennes! Den er avslappet, men pen og elegant på samme tid. I tillegg syns jeg hun virker som en veldig kul person, noe som kommer til uttrykk i videoene hun legger ut. Under har jeg lagt ved den siste episoden av serien hennes Gala Confidential som er laget for spanske Vogue - De prater noe på spansk (som jeg ikke forstår), men de snakker også engelsk, så det er bare å trykke play for å se: 

 

Hvilke er dine favorittblogger?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits