ØYABLIKK #3

Det nærmer seg et par måneder siden Kristina og jeg jobbet som frivillige under Øyafestivalen. Siden da har høsten kommet med kaldere dager og mørkere kvelder. Det er godt å tenke tilbake på de varme sommerkveldene med herlig musikk og flotte mennesker. I løpet av de fire dagene vi var på Øya, fikk vi høre mye variert musikk. Vi hørte både kjente og (for oss) ukjente artister. For at vi ikke skal glemme det vi oppdaget under festivalen, har vi opprettet en spilleliste på Spotify med våre favoritter fra årets festival. Spillelista kan du finne her.

Under følger en kort bildeserie fra dag nummer 3.Øya hadde som mål å kun servere økologisk mat, så selvfølgelig fantes det økologisk is på området.

 

Legg merke til fyren som bærer på et tårn av tomme ølkrus. 'Natur og Ungdom' hadde satt opp panteboder der en kunne få igjen 1 kr per glass. Denne kvelden samlet vi faktisk nok glass til at vi fikk 70 kr!


Utedoene på området var med på å lage varme og varmtvann til Oslos befolkning.Vi gikk dessverre glipp av Thom Hell på trikken. Det hadde nok vært en minneverdig opplevelse.Jeg fant ut at 'The Black Keys' hadde et par bra sanger i løpet av festivalen. Spesielt denne.


 
Jeg gleder meg sinnsykt til neste års sommer og festival. Det er virkelig noe helt eget å være med på.

MUSIKK: Spotify-spillelista Øyablikk.

Følg oss på facebook/Følg oss på bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits