MIDDAG PÅ YAYA'S

Skal du spise middag i Oslo? Liker du thailandsk mat? Da burde du prøve Yaya's!


Carina og jeg har bodd i Oslo i litt over tre uker nå, og ting begynner å falle på plass. I forrige uke kom Helene på besøk, så da tenkte vi å dra ut å spise! Når vi i Moustache drar ut for å spise sammen, ender vi som regel opp på Peppes, så vi tenkte å prøve noe annet denne gangen. Etter å ha hørt så mye positivt om Yaya's måtte vi nesten ta en tur dit, så etter en kort gåtur gjennom to gater, en trapp og en sving så kom vi hit!Restauranten har hentet thailandsk stemning og innredning, så den er fylt med bambus, tepper, puter, kunstige trær og planter, belysning og så videre. Midt under middagen ble det helt mørkt og det begynte plutselig "å regne" for å gi litt ekstra thailandsk stemning. Den biten var nesten litt komisk. Når det ikke var regn spilte de mer thailandsk og thailandskinspirert musikk.


Vi begynte selvfølgelig med å kjøpe drinker og alle sammen var veldig gode

Helene bestilte stekt kylling med paprika, vårløk og cashewnøtter (nesten mild). Carina bestilte fritert dagens fisk med sweet chilli, ingefær, hvitløk, sweet basil og grønnsaker (sterk). Sterk betyr ikke så veldig sterk, maten er tilpasset norske ganer. Allikevel kommenterte Carina at det var litt sterkt, så om du ikke er så vant til å spise sterk mat er det kanskje greit med middels eller svak.Jeg bestilte rød karrigryte i kokosmelk med scampi, brocolli, longbeans og bambusskudd (sterk), og jeg synes den var veldig god. Anbefales!Vi bestilte litt forskjellig til dessert. Oda har snakket så mye om fritert banan, så da måtte vi nesten prøve det også. For min del synes jeg isen smakte bedre, men det er alltid morsomt å prøve noe nytt!

Yaya's finnes på Majorstuen (der vi var), i sentrum og på Vika. Mer info finner du her. Prisene er helt greie, så har du ikke allerede vært der er det verdt et besøk!

Følg oss på facebook/Følg oss på bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits