HALLOWEEN-SPESIALER
I dag så jeg den nyeste episoden av Pretty Little Liars. For det første var episoden utrolig bra, men det jeg virkelige likte med den var at den minnet meg på en av de beste tingene jeg liker ved Halloween, nemlig Halloween-spesialene. Det er fantastisk å få oppleve en episode av favorittseriene sine utenfor sesongen, og ellers fungerer spesialene av og til som et lite avbrekk fra hverdagen i de seriene som går som normalt. I år har jeg altså kun sett Pretty Little Liars-episoden, men det har blitt laget mange spesialer opp gjennom tidene som fortjener å nevnes. Her er noen av disse:

 

Episoden jeg så i dag: This Is a Dark Ride

Dette må være en av mine favoritt-halloween-spesialer blant de seriene jeg følger slavisk med på. Drapsforsøk, faktisk drap og likposer i bunn av kjøleren til drinkene gjør dette til en virkelig grøsser. Legger man til at alt skjedde på et kjørende tog og at episoden avsluttet med at man så en hånd stikkende opp av jorda hvor noen tydelgvis er levene begravd, forstår man at denne episoden virkelig er verdt å se for å komme i ordentlig Halloween-stemning.

 

F.R.I.E.N.D.S. - The One With The Halloween Party

 Dette er på ingen måte noe man kan kalle en "skummel" episode, men det er F.R.I.E.N.D.S., og de har kledd seg ut i kostymer. Hvem har vel ikke lyst til å se Chandler utkledd som en rosa kanin?

 

Glee - The Rocky Horror Glee Show

Denne episoden må jeg ærlig innrømme at jeg ikke har sett, men den ser morsom ut og jeg har bestemt meg for å se den i løpet av uka.

 

Gossip Girl - The Handmaiden's Tale

Når Gossip Girl har maskarade-ball kan man ikke klage på kostymene, så episoden er verdt å se kun for å bli misunnelig over de vakre kjolene. Om episoden passer så godt til Halloween kan jeg ikke helt klart konstatere.

 

How I Met Your Mother - The Slutty Pumpkin Returns

Her var det ment å være en promo-video for den opprinnelige episoden fra sesong 1, da Ted forteller om "the slutty pumpkin" for første gang. Uheldigvis fantes det ingen videoer på youtube, så dere er dermed stuck med promoen til den nyeste Halloween-episoden. Litt skummel den også da?

 

Modern Family - Halloween Horror

Denne episoden har jeg heller ikke sett enda, men ut ifra promoen ser den godkjent ut for Halloween-feiring.

 

The Simpsons - Halloween Treehouse of Horros V

Er det noe jeg liker bedre enn skrekkfilmer, er det skrekkfilmer som blir gjort narr av. Og The Simpson må sies å være relativt gode på å gjøre narr av andre. La Homer være uten pizza og øl oftere, mener da jeg.

 

The Walking Dead - Trailer

Dette er, som de kanskje fleste vet, ikke en Halloween-episode. Men det kan da ikke være tilfeldig at The Walkin Dead hadde premiere på nettopp datoen 31. oktober? Jeg forstår at man kan bli skremt, så kanskje er The Walkind Dead-maraton noe for neste helgs vors?

 

M*A*S*H - Trick or Treatment

M*A*S*H må være en av de beste tv-seriene noensinne laget, så jeg antar at Halloween epsioden er god nok til å legges til i lista over framtidige Halloween-episoder som må sees.

 

Og til slutt: Den originale Halloween-spesialen fra Pretty Little Liars

 

Gleder du deg til Halloween?

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits