Studentøkonomi

Som student har man som oftest ikke altfor mye penger å rutte med, og det kan derfor være lurt å følge med på hvilke tilbud som finnes for å spare noen kroner her og der. For å gjøre det enklere for deg tenkte jeg at jeg skulle samle noen gode tilbud her.

1) Go' helg. Hver fredag og lørdag har Kiwi et Go'Helg-tilbud. Da kan du få kjøpt fisk, marinert kylling, svin eller annet kjøtt til 17 kr. Porsjonene er ofte små, og passer fint til en studentmiddag. Hvis du ikke vet hva du skal lage kan du finne en oppskrift til ukens Go'Helg-produkt på Kiwis nettsider. Hvis du vil kan du også abbonere på Kiwis nyhetsbrev, samt få sms med ukens Go'helg-tilbud på telefonen.

Klikk her for å registrere deg for nyhetsbrev. Ukens Go'Helg-produkt og oppskrifter finner du her.

2) B&T-avtalen. Hvis du kjøper bind, tamponger og truseinnlegg hos Kiwi får du hver 4. pakke gratis. Det er bare å spørre om et kort neste gang, så får du tilbudet. Hvis du vil kan du lese mer her.

3) 10-kronersmarked. Spar og Eurospar har innimellom 10-kronersmarked, med en rekke varer til kun 10 kroner. Det kan være alt fra tacolomper til tannkrem, så det er verdt å sjekke det ut. Du kan bla i tilbudsavisen her. Klikk her for å melde deg på Spar sitt nyhetsbrev og få vite om andre gode tilbud.

NB! Når det er tilbud er det lett å kjøpe mye man ikke trenger. Tenk derfor godt gjennom hva du egentlig trenger av mat og andre ting før du handler. Still deg gjerne spørsmålet: "Trenger jeg virkelig denne", så unngår du å komme hjem med en rekke ting du egentlig ikke skulle ha, men som du kjøpte fordi "den kostet jo bare 10 kroner". Det kan også lønne seg å se gjennom tilbudsavisene før du drar hjemmefra og ha med deg en handleliste.

~ Aurora

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits